Feelings kit

DE collectie bij alle gevoelens, emoties, blokkades en trauma.

Ik moet eerlijk bekennen, een paar jaar geleden geloofde ik echt niet in het hele olie & emoties gebeuren. Dat moest een grap zijn, dacht ik. 

Nou moet je weten dat de eerste oliën die ik aanschafte voor meer zelfvertrouwen, daadkracht en doorzettingsvermogen waren voor mijn dochter. Dat ik snel genoeg ook zelf mocht ervaren dat er oliën waren die mijn dagelijks stress niveau naar beneden bracht was misschien nog wel toeval dacht ik toen.

Inmiddels zijn we jaren verder en mijn hemel, wat heb ik veel geleerd. Niet alleen over oliën maar ook over emoties, blokkades, overtuigingen en de daar mee gepaard gaande energie. Emoties die we hebben en niet (kunnen) verwerken omdat we er op dat moment niet toe in staat zijn (om wat voor reden dan ook) slaan we op in ons lichaam. Vaak zeggen we, ik heb het een plekje gegeven. Wat we eigenlijk zeggen is, ik heb het diep weggepropt en doe net alsof het er niet meer is. Weet dan dat emotie energie is en die energie wordt dan opgeslagen in onze lichaamscellen. Deze opgepropte energie heeft vervolgens diepgaande invloed op onze (geestelijke-) gezondheid en ons geluk. Je raakt los van hoe je je echt voelt, los van je eigen “ik”. Je staat niet meer in je kracht.

Feitje welke ik geleerd heb: 

“HET EMOTIONELE CENTRUM VAN DE HERSENEN REAGEERT ALLEEN OP REUK BIJ HET LOSLATEN VAN OPGESLAGEN TRAUMA EN EMOTIE.”

Onderzoek aan de New York University bewees dat de amygdala klier (de klier in het limbisch systeem van de hersenen die trauma’s in het lichaam opslaat en loslaat) niet reageert op geluid, zicht of aanraking, maar ALLEEN emotionele trauma’s loslaat via de reukzin.” (Uit Releasing Emotional Patterns with Essential Oils door Carolyn Mein)

en dan gelijk ook maar het volgende voor een portie extra bewustwording:


“JE KUNT EMOTIES ERVEN. ECHT WAAR.”

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat emotionele reacties en angsten biologisch kunnen worden overgeërfd via chemische veranderingen die in het DNA optreden.

Tijdens proeven gaven muizen geleerde informatie over traumatische of stressvolle ervaringen door aan volgende generaties. (Uit Nat Nuerosci, 2014 Jan; 17(1) 89-96)

DAAROM DUS, DE FEELINGSKIT

Deze collectie komt met zes zeer zorgvuldig geselecteerde en samengestelde olie blends. Allemaal in één ongelooflijke kit om 30 dagen lang te gebruiken om zo meer balans in je emoties te brengen en los te laten wat niet langer dient.

VALOR | Een blend voor moed en balans.
HARMONY | Om al je chakra’s in balans te brengen en houden.
FORGIFENESS | Om te helpen pijnlijke herinneringen los te laten.
RELEASE | Vergemakkelijkt het loslaten van gevoelens van boosheid en gekwetstheid.
PRESENT TIME | Zodat je gemakkelijker in het NU kunt zijn.
INNER CHILD | Moedigt aan om je opnieuw te verbinden met je authentieke zelf en kan de geheugenrespons stimuleren.

De afgelopen tijd heb ik verschillende mensen mogen begeleiden in het gebruik van de Feelingskit en veel gehoorde reacties zijn: 
“Ik voel me meer opgelucht en vrijer” 
“Na het gebruik merk ik al snel een ongelooflijke verschuiving” 
“Ik heb geen last meer van mood swings, schiet minder snel uit m’n slop”
“Ik voel me zo veel krachtiger”. 

Zelf heb ik gemerkt dat het ook emoties die nog verwerkt dienen te worden naar voren kan halen, maar het geeft je zo veel lucht als die energie dan ook echt je lichaam uit is!

Het FEELINGS KIT protocol

Mensen hebben de neiging een heleboel extra emotionele bagage met zich mee te dragen. Dit protocol helpt ons om dat allemaal voorzichtig los te laten. Als je klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan en je emotioneel evenwichtiger te gaan voelen, pak dan je Feelings Kit en zoek een gezellige, rustige plek.

DIT GRATIS FEELINGS PROTOCOL IS EEN MUST HAVE

 
Download het gratis protocol
Vul hier je gegevens in en ontvang het protocol in je mailbox
Je hebt je succesvol ingeschreven! Controleer je mailbox voor jouw download.

Affirmaties versterken het resultaat

Intentie is alles. Bij elke olie die je toepast zeg je 3 keer een affirmatie hard op. Bij het uitspreken van een affirmatie terwijl we onze olie aanbrengen, zetten we de intentie om iets los te laten of te krijgen. Door de affirmatie meerdere keren te herhalen, creëer je een “geurgeheugen” en zullen je hersens de olie associëren met de intentie die je er aan koppelt. Na verloop van tijd zullen je hersenen een nieuw overtuigingssysteem creëren dat ons in de richting van een positieve emotionele toestand stuurt. Dit nieuwe overtuigingssysteem kan uiteindelijk oude, destructieve overtuigingssystemen en patronen die je eerder tegen hielden, overstemmen.

Je weet nu hoe het werkt, je hebt je protocol, nu de oliën nog!

Ben jij er klaar voor om meer balans te gaan creëren op emotioneel vlak? Ben je er aan toe om bepaalde blokkades en overtuigingen los te laten? Voelt het nu als de juiste tijd om voor meer emotionele balans te gaan en weer in je kracht te komen staan?

Schaf dan nu de Feelings kit aan bij Soulnotes en je bent verzekerd van persoonlijke begeleiding tijdens jouw 30 dagen durend protocol.

Je vind de Feelingskit in de SHOP.

You Might Also Like

Leave a Reply