Kwaliteit

Maak jouw start met essentiële oliën van Young Living, waar kwaliteit niet simpelweg een prioriteit is, maar een levenswijze. Met een indrukwekkende staat van dienst van 30 jaar heeft Young Living het destilleren van essentiële oliën geperfectioneerd en verheven naar een ongeëvenaard kwaliteitsniveau.

Aan de basis van kwaliteit liggen de drie pijlers van de gepatenteerde Seed to Seal garantie, die de diepgaande toewijding van Young Living aan puurheid, duurzaamheid en integriteit belichamen.

Onze reis naar kwaliteit begint met een nauwgezette selectie van onbehandelde zaden. Door zorgvuldig te kiezen, leggen we een solide basis voor de optimale kwaliteit van onze oliën. We omarmen een verantwoorde benadering van landbouw en werken samen met boeren die dezelfde passie delen voor duurzaamheid en zuiverheid.

In het hart van ons proces ligt innovatieve wetenschap. Geavanceerde technieken worden toegepast tijdens het cruciale destillatieproces. Hierdoor behoudt elke druppel olie de hoogste therapeutische kwaliteit. We omarmen voortdurende ontwikkeling en investeren in onderzoek om onze oliën voortdurend te verbeteren.

Uitgebreide tests gedurende het gehele productieproces garanderen dat onze oliën voldoen aan strenge normen. Onze pioniersnormen beloven niet alleen de hoogste zuiverheid maar ook ethisch verantwoorde praktijken. Van de zaadselectie tot de uiteindelijke fles wordt elk aspect van het productieproces met zorg behandeld om een ongeëvenaarde standaard te handhaven.

Seed to Seal is meer dan een label; het is een belofte van puurheid, transparantie, en ethisch ondernemen. Het is jouw garantie dat elke fles Young Living-olie het resultaat is van een zorgvuldig proces, doordrenkt met toewijding en zorg. Bij het omarmen van Young Living, omarm je niet alleen een product, maar een levensstijl van welzijn, ethiek, en pure essentie. Welkom op een reis doordrenkt met zuiverheid, passie, en de transformerende kracht van essentiële oliën.

In 2018 bezochten wij samen de Helichrysum boerderij van Young Living in Kroatië. Een echte unieke ervaringen die onze keuze voor Young Living alleen maar heeft bevestigd.

De boerderijen van Young Living zijn gevestigd over de hele wereld en zijn vrij te bezoeken. Een van de mooie extra’s van werken met deze unieke oliën van dit meer dan unieke bedrijf.

Lees HIER meer over Seed to Seal