Welkom in onze webshop! Je bent hier waarschijnlijk omdat ook jij een start wilt maken met essentiële oils! Wat goed! We weten zeker dat ook jij straks denkt, dit had ik veel eerder moeten doen. 🌺

Het is belangrijk dat je, bij het starten van jouw oils avontuur bewust kiest waar jij jouw Starter Bundel besteld. Begeleiding is belangrijk en dat is ook waar wij veel van onze tijd in stoppen. We zorgen dat jij weet hoe de oils toe te passen en zo te voorkomen dat er flesjes ongeopend in de kast blijven staan. Door ze te gaan gebruiken ontstaan er positieve ervaringen en daar worden we blij van.

Koop jij via ons een van de Starter Bundels dan word je onderdeel van onze de Inspiratie oilers community. Je ontvangt van ons emails met uitleg over de oils, workshops, thema magazine’s met toepassingen en toegang tot onze online community.

Als extra ontvang je een mooie welkomstgeschenk met oa rollers, een sniffel-stick, dropperbottle met sample en het uitgebreide handboek. Vanaf dag één staan we voor je klaar met raad en daad.

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in de Inspiratie oilers community!

stuur ons een WhatsApp