In de webshop van De Inspiratie vind je een groot deel van de collectie van Young Living. Staat de olie of het product van jouw keuze er niet bij? Geen probleem, neem dan even contact met ons op want de volledige Young Living collectie is wel via ons bestelbaar.
Jouw bestelling van losse producten zal worden meegenomen in onze twee wekelijkse bestelling. Het kan dus zijn dat je een paar dagen moet wachten omdat wij geen voorraden houden.

In de webshop kun je zelf aangeven welke besteloptie je wens.
Je kunt losse producten bestellen voor detailprijs. Jouw bestelling van losse producten zal worden meegenomen in onze twee wekelijkse bestelling. Het kan dus zijn dat je een paar dagen moet wachten omdat wij geen voorraden houden.

Je kunt er ook voor kiezen om producten te bestellen met korting (minimale besteding € 100,-) Wij maken dan een account voor je aan bij Young Living. Je ontvangt de producten dan rechtstreeks vanuit het distributie centrum van Young Living hier in Nederland. Je hebt je bestelling dan al binnen 1 a 2 dagen in huis. Super dus!

Bij de laatste optie ontvang je van De Inspiratie ook alle benodigde begeleiding in het gebruik van jouw favoriete oliën en een mooie welkomstkit!

stuur ons een WhatsApp