Coaching Hoogsensitiviteit

Misschien vind jij het woord sensitief nu nog klinken alsof er iets niet goed is aan je. Of je een iemand bent die zich al bij het minste of geringste uit het veld laat slaan. Zelf dacht ik bij HSP altijd aan kleine meisjes in een jurkje rennend achter vlinders aan die al schikken als je hard boe roept.

Wat denken we met zijn allen toch graag in hokjes…

Hoog sensitief persoon

Alle stereo types op een stokje. Hoog sensitief is heel veel meer dan het woord je misschien in eerste instantie doet vermoeden.

Het is niet dat je alleen maar meer gevoelig bent dan de gemiddelde ander. HSP kan je in het dagelijkse leven op allerlei vlakken behoorlijk in de weg zitten. Als je niet weet wat er in je brein gebeurd kun je ook niet over de juiste handvatten beschikken.

Loop jij er in het dagelijks leven tegen aan dat je constant te veel hooi op je vork neemt. Dat je hoofd soms zo vol zit dat je er geen raad meer mee weet. Voel jij je vaak persoonlijk aangesproken en heb je een heel hoog verantwoordelijkheid gevoel?

Dat zijn maar een paar aspecten die komen kijken bij HSP.

Als jij je in bovenstaande alleen al herkend, dan is er een grote kans dat jij hoogsensitief bent.

Maak gerust eens de test om een duidelijker beeld te krijgen.

Handvatten

Ben jij op zoek naar bewustwording en handvatten om het dagelijks leven voor jezelf een stuk makkelijker te maken? Ben jij bereid om in de spiegel te kijken en naast bewustwording te creëren ook persoonlijk te ontwikkelen?

Ons persoonlijk begeleidings traject “Je sensitieve zelf” is dan wellicht voor je bedoelt!

Tijdens een persoonlijk begeleiding traject stemmen we het aantal sessies in de praktijk in combinatie met Reiki en/of Paardencoaching op jou af.

Het traject geeft jou alle inzichten die je nodig hebt. Er zullen een hoop kwartjes op het plek gaan vallen en zul jij je bewust gaan worden hoe het brein van een HSP-er werkt. Deze bewustwording vormt de basis van een nieuw hoofdstuk in je leven. Eén waarin je een hoop gaat leren over jezelf en waarin je leert handvatten toe te gaan passen.

Het is een hoofdstuk vol met veranderingen en lessen om het leven makkelijker te maken.

Wij zijn er om je te begeleiden tijdens dit hoofdstuk.

Je kunt een afspraak voor een vrijblijvende intake inplannen door een mail te sturen naar 
info@de-inspiratie.nl of door een bericht te sturen via de contact-knop rechts onder in je scherm.