Tarot

De Tarot is al duizenden jaren oud. Het is een kaartendek met 78 kaarten en grote delen van de geschiedenis rondom dit kaartendek is gehuld in mysterie. We kunnen wel redelijk zeker zeggen dat het zijn oorsprong vind in de 14e eeuw. Het duurde nog zeker 300 jaar voordat men de kaarten voornamelijk zou gaan toepassen voor toekomstvoorspelling. Aanleiding hiervan was het boek “Le Monde Primitief” in 1781 geschreven door Antoine Court de Gebelin. Er zijn tijden geweest dat de Tarot gekoppeld werd aan duistere praktijken. Soms speelt dat idee nog en dat is jammer.

Hoe ik het zie

Als Tarotiste gebruik ik de kaarten met hun rijke symboliek voor het krijgen van inzichten welke ik mag vertalen naar een antwoord op jouw vraag. Zo krijg jij duidelijkheid en inzichten in situaties en blokkades, waarmee je vervolgens aan de slag kunt.

Soms wil men een Tarot reading zien als een toekomstvoorspelling. Persoonlijk voel ik dat jij je eigen toekomst in de hand hebt. De Tarot laat je een richting zien, jij bepaalt zelf welke koers je vaart. 

Een reading geeft je de inzichten die je nodig hebt en die het Universum bij jou onder de aandacht wil brengen op dit gegeven moment.

Een persoonlijke reading

Iedereen is anders en vind een andere manieren van het ontvangen van een reading prettig. Om het voor jou zo fijn mogelijk te maken bied ik mijn Tarot readings op verschillende manieren aan. Zo is er ook voor jou een manier die bij je past.

Hier in mijn praktijk in Sevenum (Noord-Limburg) kunnen we samen zitten waarbij ik de kaarten voor je leg. Voor veel mensen is Limburg echter iets te ver weg, daarom zijn er ook mogelijkheden om op een prettige manier een online reading te krijgen. Kies hieronder de optie van je voorkeur en lees rustig de details bij de gekozen reading.

Soulnote reading

Als je snel inzicht nodig hebt bij een bepaald vraagstuk dan is een Soulnote reading iets voor jou! Bij deze reading geef je mij aan op welk thema jij inzicht wilt hebben. Denk hierbij aan werk, relatie of iets op persoonlijk vlak. 

Na ontvangst van jouw aanvraag ontvang je van mij binnen 48 uur een pdf-bestand in je mailbox. In dit bestand vind je een uitgewerkte reading met 3 kaarten. Je ziet de afbeeldingen van de kaarten met daarbij een uitgebreide beschrijving en als aanvulling de inzichten welke ik gekregen heb bij jouw vraag.

Een Soulnotes reading kost € 22,50

Whatsapp reading

Tijdens deze uitgebreide online reading van ca. 60 minuten hebben we contact via WhatsApp. Jij mag je vraag doorgeven, maar we kunnen het ook helemaal aan de kaarten overlaten. Van de 4 kaarten die voor jou op tafel komen ontvang je direct een mooie foto. Via spraakberichten vertel ik je alles wat de kaarten jou te vertellen hebben en natuurlijk is er ruimte voor jou om vragen te stellen. We sluiten de reading af met mooie inzichten en een geschreven samenvatting van de reading. Superfijn om zo later de hele reading nog eens na te lezen en horen.

Een Online reading kost € 45,-

Live reading

Kies je voor de meest uitgebreide legging, waarin je ook aanvullende vragen kunt stellen, dan kom je gezellig naar mijn praktijk in Sevenum. De koffie en thee staat klaar en natuurlijk heb ik er ook wat lekkers bij. 

Bij aanvang van de reading mag je jouw vraag laten weten, maar we kunnen het ook helemaal aan de kaarten overlaten. Tijdens de reading gaan we diep in op het thema en bekijken we de inzichten die voor jou naar voren komen van alle kanten. Er is ruimte voor eventuele aanvullende vragen, de reading duurt namelijk zo’n 60 minuten. 

Aan het einde van de reading vatten we alles nog even fijn samen, zo heb jij helemaal duidelijk welke inzichten jij hebt gehad en hoe je daar op een positieve manier mee verder kunt. 

Als afsluiting krijg je van mij ook nog een intuïtief samengestelde essentiële oils roller mee, om jou te ondersteunen in dat wat in de reading naar voren mocht komen. 

Een uitgebreide reading in de praktijk kost € 75,-

Je kunt jouw online reading of bezoek aan de praktijk inplannen door HIER te klikken of door een bericht te sturen via de WHATSAPP-knop rechts onder in je scherm.