Essentiële oliën

Wellicht heb je de kracht van essentiële oliën al bij ons mogen ervaren of is je nieuwsgierigheid gewekt door wat wij er over verteld hebben op social media of tijdens een event. Hoe dan ook, je bent hier aan het juiste adres. Ze werken ook voor jou en wij helpen je verder.

Wetenschappelijk bewezen is het feit dat essentiële oliën direct invloed hebben op ons limbisch systeem, het emotionele besturingssysteem in onze hersenen. Juist daarom passen wij ze toe in onze praktijk! Ondersteun jezelf tussen sessies door of erna met de juiste essentiële oliën. Deze krachtige natuurlijke hulpmiddelen zijn niet alleen voor jou, maar bieden ook voordelen voor je hele gezin. Onze ervaringen van de afgelopen tien jaar spreken voor zich – het is tijd om jouw welzijn te verrijken met essentiële oliën.

Essentiële oliën hebben een holistische werking. Dat houd in dat ze op al onze niveaus van invloed zijn. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel.

Wij zetten de oliën voornamelijk in op het emotionele en spirituele vlak. Door de unieke structuur van essentiële oliën dringen ze snel door tot in onze cellen, daar waar we emotionele bagage en onverwerkte trauma’s opslaan. Hier komen specifieke essentiële oliën in beeld, perfect afgestemd op het stuk dat jij wilt aanpakken. Ontdek de doeltreffendheid van essentiële oliën en geef aandacht aan de delen van jezelf die je wilt transformeren.

Binnen ons werk is aromatherapie een belangrijk aspect! We krijgen continu positieve reacties over de geweldige resultaten, en dat geeft ons alleen maar meer redenen om enthousiast te blijven delen over de werking van deze oliën.

Het is alleen maar mooi om anderen te helpen bij dingen als overprikkeling, emotionele balans, meer energie, betere slaap, happy hormonen en meer. Als je ook de kans krijgt om jezelf en anderen op deze manier te supporten, dan is dat gewoon een dagelijkse happiness boost voor ons. En hier geldt: sharing is caring! Dus, als jij ook mooie ervaringen hebt met deze oliën, laat vooral van je horen!

In de afgelopen tien jaar hebben wij enorm veel persoonlijke ervaringen opgedaan. Een ding mag duidelijk zijn, begeleiding bij het gebruik van deze oliën is essentieel. Niet omdat het ingewikkeld is, maar vanwege de veelzijdigheid van deze oliën. Onze specialisatie ligt in het begeleiden van jou op je reis met de juiste oliën die passen bij jouw proces. Stap voor stap leiden we je naar het bereiken van de gewenste resultaten. Of dat nu betere slaap is voor jou of je kinderen, het verwerken van trauma, of ondersteuning bij overprikkeling, het is allemaal mogelijk. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en laat ons je begeleiden naar jouw persoonlijke doelen.

Als er iets belangrijk is in het gebruik van essentiële oliën dan is het wel de kwaliteit van de olie. Voor ons is er maar één merk goed genoeg en dat is Young Living.  Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Young Living het destilleren van essentiële oliën naar een ongekend niveau getild. Hier ervaar je alleen 100% zuivere oliën, vrij van synthetische toevoegingen, en vervaardigd uit de hoogste kwaliteit planten en gewassen. Deze oliën dragen met trots het Seed to Seal label, het hoogste keurmerk voor essentiële oliën, waarmee je verzekerd bent van therapeutische kwaliteit. Ontdek de kracht van zuivere oliën en maak Young Living jouw eerste keuze voor een ongeëvenaarde aromatische ervaring. Ben jij klaar om jouw welzijn een boost te geven?

Lees HIER meer over Seed to Seal