White Angelica

De olie is een kalmerende en verzachtende mix die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. In deze blend zitten oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren. Het geeft een gevoel van sterkte en kracht.

White Angelica staat bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming. Het vormt een soort schild tegen negatieve energie en/of verstorende gedachten.

Deze olie biedt spirituele kracht en bescherming.

White Angelica is een subtiele maar krachtige en zeer spirituele olie blend.
Het werkt synergetisch om je aura rond je lichaam te vergroten en te versterken. Zoveel jij je weer sterker en meer beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf.

We worden tegenwoordig 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu om ons heen op. Deze olie werkt als een onzichtbare bepantsering om je te helpen ter bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties.

Dit is DE olie voor hoogsensitieven!

De frequentie van deze olie neutraliseert negatieve energie en geeft een gevoel van veiligheid. Als je de naam White Angelica hoort, denk dan aan de genezende kracht en bescherming van de engelen. De olie geeft comfort en veiligheid aan degenen die bescherming tegen misbruik nodig hebben of herstellend zijn van misbruik.

Aanvullend kunnen de oliën SARA, Inner Child en Forgiveness helpen bij het loslaten van de wonden van misbruik en White Angelica geeft de rust en comfort, na de storm.

Dus dit is ook DE olie voor massage therapeuten, Reiki en Raindrop beoefenaars en voor degene die helend en energie werk uit oefenen. De olie werkt geweldig als het word aangebracht op de schouders.

Ingrediënten

 1. Bergamot essentiële olie (Citrus bergamia)
 2. Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens).
 3. Myrrh essentiële olie (Commiphora myrrha), mirre.
 4. Sandalwood essentiële olie (Santalum album), sandelhout.
 5. Rosewood essentiële olie (Aniba rosaeodora), rozenhout.
 6. Ylang Ylang essentiële olie (Cananga odorata).
 7. Spruce essentiële olie (Picea mariana), spar.
 8. Hyssop essentiële olie (Hyssopus officinalis), hysop.
 9. Melissa essentiële olie (Melissa officinalis), melisse.
 10. Rose essentiële olie (Rosa damascena), roos.
 11. Basis olie kokosolie (Cocos nucifera)

Gedocumenteerd gebruik

Aura, angst, balans (emotioneel), bescherming (negatief van buitenaf; emoties, energie), bloedcirculatie, depressief, hoofdpijn, hebzucht, hoge bloeddruk (verlagen), kanker (emotioneel), misbruik (bescherming, balans), opheldering, postnatale depressie, schuldgevoel, spiritueel (bewustzijn, meditatie en gebed),verdriet, woede, wrok en ziekte van Lyme.

Invloed lichaam stelsel

Zenuwstelsel en emotionele balans.

Aromatische invloed

Brengt kracht en bescherming en een enorme hulp bij meditatie.

Mentale spirituele invloed

White Angelica ondersteund bij het los laten van negatieve emoties (disharmonie, hebzucht, eenzaamheid, schaamte) en zwakke punten. Het zal bescherming en kracht bieden en helpen om een grotere bewustwording te bereiken en in onze eigen krachten te komen staan.

Deze olie wordt vaak gebruikt in helend werk, niet alleen omdat het de emotionele zuivering vergemakkelijkt, maar ook omdat het de therapeut beschermd tegen negatieve energieën en emoties van cliënten. als hoogsensitieve kun je deze olie dus goed toepassen om precies die eigenschappen, het buiten houden van negatieve emoties en energien van de mensen om je heen.

White Angelica heeft een meetbare elektrische frequentie van 89 MHz, dat de hersenfrequentie overschrijdt. Het werkt als een krachtig schild tegen elektromagnetische vervuiling die een negatieve invloed hebben op de hersengolven. Dit is vooral ook belangrijk als je veel tijd besteed aan je mobiele telefoon, achter een computerscherm, of veel in de buurt van frequentie palen, zendmasten enz. bent.

Invloed Chakra’s

Het opent de wortel en heiligbeen chakra (lichamelijk) en opent het derde oog en kruinchakra (geestelijk). Het breidt het hart chakra uit, waardoor een grotere zelfexpressie ontstaat en stimuleert de thymus voor het vrijgeven van negatieve invloeden van het verleden.

Gebruik

White Angelica mag onverdund gebruikt worden of bij gevoelingheid en kinderen 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie: 1 deel V6/ plantaardige basisolie).
Vervolgens:

 • Breng enkele druppels (2-4) op het gewenste gebied. Bijvoorbeeld een druppel op je kruin of smeren over de schouders.
 • Toepassen op de chakra’s / reflex punten voor toepassing voor het mentale spirituele aspect.
 • Gebruik naar behoefte in de diffuser of inhaleer.

Voorzorgsmaatregelen

Bij zwangerschap of onder dokterstoezicht, raadpleeg uw arts.
Kan mogelijk huidirritatie veroorzaken (verdund dan alsnog of breng een laagje V-6 aan op de huid waar de olie reeds s gesmeerd)
Verdunnen is niet nodig. Geschikt voor elke huid behalve de meest gevoelige huidtypes. Over het algemeen geschikt voor kinderen ouder dan 2 jaar.
Vermijd gebruik op huid die aan direct zonlicht of aan UV-straling wordt blootgesteld.

Gebruik bij dieren

Ja, het zal kracht en bescherming vergroten in hun energetisch veld. Het heeft paarden geholpen die afkomstig waren uit misbruik situaties. Het zal hen helpen zich weer beschermd en weer veilig te voelen. in zo een geval mogen ze ook de emotionele wonden los gaan laten. Gebruik dan eerst de olie SARA, Acceptance, Forgiveness of Trauma Life en daarna White Angelica.
Let op: bepaalde oliën kunnen zeer giftig zijn voor katten. Den en citrus oliën in het bijzonder. Raadpleeg uw dierenarts als u niet zeker bent over het toepassen van elke essentiële olie aan uw huisdier.

Tips

 • Breng 2-4 dr. aan op de schouders, achter de oren, keel, langs de wervelkolom, polsen, nek, schedelbasis, kruin of op de reflex punten onder de voeten.
 • Voeg 2-4 dr. toe aan een natuurlijk badzout of gebruik een basis bad & douche gel (YL) voor in bad of onder de douche.
 • Verdun 1:15 met V-6 (YL) of met een natuurlijke massage olie voor een lichaamsmassage.
 • Gebruik de olie voor inspiratie: Samen met de essentiële oliën Awaken en Sacred Mountain, om een gevoel van heelheid te creëren en je eigen spiritualiteit verder te ontwikkelen.
 • Bieden van bescherming: Stel jezelf voor dat deze olie je gehele lichaam kan inkapselen, als een schild van een bescherm engel. 1-2 dr. in je linker hand, wrijf je handen over elkaar met de klok mee. Vorm een tentje om Nees en mond en adem diep in. Ga dan zachtjes met je handen over je kruin, nek, schouders, borst, romp, helemaal naar beneden over je benen en dan je voeten.
 • Bescherming tegen negatieve emoties / energie: Balanceer je lichaam eerst met 2 dr. Valor onder je voeten. Breng vervolgens White Angelica aan op je schouders.
 • Geurende was: 2 dr. op een nat doekje en voeg toe bij de natte was in de droger.
 • Parfum: 2 dr. achter je oren.
 • Bij stress: 1 druppel Joy, 1 druppel Aroma Life en 1 druppel White Angelica en wrijf deze mix over je hart chakra. Mag meerdere malen per dag.

Bestellen

Artikel nummer: 32155