Joy

Deze olie is een luxueuze, exotische mix die magnetische energie creëert en het hart vreugde brengt en een gevoel van romantiek brengt. Het heeft een positieve werking op je emoties en stemming. Het kan je helpen bij verdriet, depressie en andere emotionele gevoelens en herinneringen. Gebruik je het als een parfum, dan is het een verleidelijke en onweerstaanbare geur die romantiek en samenhorigheid oproept. Het voordeel van deze olie is dat de geur lang blijft ‘hangen’ en je hebt er maar weinig van nodig. Bij gebruik in een diffuser, werkt het verfrissend en opwekkend.

Deze olie is ook een must have voor alle vrouwen die hun humeur te leiden heeft onder de maandelijkse perikelen. De Joy helpt je humeur er weer boven op, de mensen in je omgeving zullen je dankbaar zijn.

Ingrediënten

 1. Bergamot essentiële olie (Citrus bergamia).
 2. Ylang Ylang essentiële olie (Cananga odorata).
 3. Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens).
 4. Lemon essentiële olie (Citrus limon), citroen.
 5. Jasmine essentiële olie (Jasminum officinale), jasmijn.
 6. Roman Chamomile essentiële olie (Chamaemelum nobile), romeinse kamille.
 7. Rose essentiële olie (Rosa damascena), roos.
 8. Palmarosa essentiële olie (Cymbopogon martinii).
 9. Rosewood essentiële olie (Aniba rosaeodora), rozenhout.
 10. Mandarin essentiële olie (Citrus reticulata), mandarijn.

Gedocumenteerd gebruik

Misbruik, ALS, acceptatie, bijnieren, opwinding, boosheid, angst, argumentatieve, apathie, aura, opheldering, kanker (emotionele kant), de ziekte van Cushing, deodorant, depressie, wanhoop, moedeloosheid, teleurstelling, ontmoediging, energie, expressie, frigiditeit (vrouwen), verdriet, aarding, geluk, hart (gebroken of zwaar), emotionele schade, jaloezie, gebrek aan libido (vrouwen), verlies van geliefde, liefde, longen, lupus, ziekte van Lyme, geheugen, stemmingswisselingen, obsessie, persoonlijke verandering, lichamelijke vermoeidheid, positieve gevoelens, postnatale depressie, zwangerschap, bescherming, Schmidt Syndroom, wrok, rusteloosheid, beroerte, shock, stress, emotionele overgangen, trauma, en gewichtsverlies (emotioneel).

Invloed lichaam stelsel

Zenuwstelsel en emotionele balans.

Aromatische invloed

Emotioneel kalmeren en balans.

Mentale spirituele invloed

De olie bevordert de emoties van liefde, geluk en vertrouwen. Het helpt met het loslaten van emotionele blokkades met het thema liefde. Denk aan moeite eigenliefde en het delen van liefde en vertrouwen. Het helpt ons ook met het los laten van leed en depressie die is opgeslagen in het hart en de longen.

Invloed Chakra’s

Opent het heligbeen, hart en zonnevlecht chakra.

Gebruik

Joy kan onverdund worden gebruikt.

Vervolgens:

 • Breng enkele druppels (2-4) op het gewenste gebied. bijv. de polsen, hart, slapen, rand van de oren, nek, onderrug, buik, voeten.
 • Toepassen op de chakra’s / reflex punten voor het emotionele/spirituele aspect.
 • Diffuse, of inhaleer naar behoefte.
 • Voeg 2- 4 dr. aan het badwater toe. Gebruik hier wel een emulgator bij zoals bijv. een neutraal badzout.
 • Verdun 1:15 met V6 (YL) of een ander plantaardige basisolie voor een lichaamsmassage.

Voorzorgsmaatregelen


Bij zwangerschap of onder dokterstoezicht, raadpleeg uw arts. Geschikt voor elke huid behalve de meest gevoelige huidtypes. Kan dan mogelijk huidirritatie veroorzaken. In dat geval V-6 aanbrengen op de huid en de olie in het vervolg verdund toepassen.
Over het algemeen geschikt voor kinderen ouder dan 2 jaar.
In verband met de citrus oliën in deze blend, vermijd gebruik op de huid die aan direct zonlicht of UV licht wordt blootgesteld gedurende 12 uren.

Gebruik bij dieren

Ja, als je te maken met een dier dat depressief of rouwende is, gebruik dan deze olie. Dit kan bijv. zijn door het verlies van een metgezel, huis of eigenaar. Gebruik het ook wanneer de dieren erg ziek zijn of herstellen van een langdurige ziekte. Het verheft de geest en helpt met het “open” staan voor genezing. Let op: bepaalde oliën kunnen zeer giftig zijn voor katten. Den en citrus oliën in het bijzonder. Raadpleeg uw dierenarts als u niet zeker bent over het toepassen van elke essentiële olie bij uw huisdier.

Tips

 • Aftershave: wrijf 1 dr. op het gezicht en de nek.
 • Bloedcirculatie (slechte): wrijf 2 dr. op het gewenste gebied.
 • Deodorant: wrijf 2 dr. onder de oksel.
 • Depressief / Somberheid/ / Frustratie: wrijf 1 dr. op de hartstreek en onder de voeten. 1 dr. op het puntje van de neus.
 • Geurende was: 2 dr. op een nat doekje in de wasdroger.
 • Geurend / fris huis: diffuse een paar druppels in huis, werkt verfrissend. Eventueel i.c.m. Peppermint.
 • Het Hart helen / openen: 1 dr. in de hand, wrijf de handen warm, maak een kommetje over neus en mond en adem rustig in, plaats dan de hand op het hart.
 • Libido (laag): wrijf 2 dr. op de hartstreek en op de voeten.
 • Parfum: 1 dr. achter de oren.
 • Verdriet (ondersteuning): 1 dr. in de hand, wrijf de handen warm, maak een kommetje over de neus en mond en adem langzaam in, plaats dan je hand op het hart.
 • Romantische sfeer: Voeg 2-4 dr. toe aan het badwater voor een heerlijke geur/sfeer. Draag het als parfum. Voeg 2 tot 4 druppels toe aan je diffuser.

Bestellen

Artikel nummer: 32134