Waarom Young Living

Over kwaliteit valt niet te twisten. Om de intense werking op emotioneel en spiritueel vlak te kunnen bereiken heb ik gekozen voor het beste op de markt.

Ervaring

Young Living is ruim 25 jaar geleden opgericht als het zielenkindje van Gary Young. Wat begon als een hobby groeide uit tot een miljarden bedrijf. Young Living is nu wereldleider in essentiële oils.

Therapeutische kwaliteit

Door de wijze van telen, het moment van oogsten en de manier van distilleren hebben de essentiële oils van Young Living de hoge therapeutische waarde waar ze zo beroemd om zijn. Young Living doet geen concessies als het om de kwaliteit van hun producten gaat.

Seed to Seal

Garantie voor de kwaliteit van de oils. Vanaf het zaadje in de grond tot het verzegelen van de flesjes. Elke stap binnen het proces wordt onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Seed to Seal is de belofte van Young Living aan jou.

Boerderijen

Young Living is uniek. Ze hebben vele boerderijen in eigen beheer en partner-boerderijen. Deze zijn open voor publiek. Bij een bezoek kun je zelf ervaren waar Young Living voor staat.

Assortiment

Young Living heeft een enorm breed assortiment in enkelvoudige oils maar ook in blends die specifiek zijn samengesteld voor ondersteuning op emotioneel en spiritueel vlak. Met hun uitgebreide collectie fijne verzorgingsproducten kun je er ook prima terecht voor een non-toxic lifestyle.

Pure essentie

Young Living is voor mij pure essentie. Essentiële oils zonder randzaken die teruggaan naar dat wat echt belangrijk is. Oils die er zijn om jou emotioneel te ondersteunen en spiritueel te helpen groeien. Oils die je raken in je kern.