De essentie


Essentie is datgene wat overblijft als de randzaken worden weggedacht. Terug dus naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is.

Diep van binnen zit jouw ware kern. Jij, zonder alle randzaken die in de loop van je leven onderdeel van je zijn gaan uitmaken.

Jouw ware kern

Allerlei ervaringen, emotionele gebeurtenissen maar ook alle overtuigingen die wij van kleins af aan mee krijgen maken ons tot wie we vandaag zijn. Vaak zijn ervaringen goed, ze vormen je op een positieve manier, maken je sterk en stabiel. Het kan ook anders werken.

Ervaringen en overtuigingen

Ervaringen en overtuigingen kunnen ook een negatieve werking op ons hebben. Denk aan:
– De overtuiging om altijd voor zekerheid te gaan
– Afgewezen worden, er niet bij horen
– Veel negativiteit in je jeugd
– Emotionele trauma’s
– Misbruik en mishandeling
– Beschermend opgevoed
De energie die hiermee gepaard is gegaan zet je vast in je lichaam, op celniveau. Vanuit daar heeft het invloed op je leven.

Essentiële olie

Je voelt belemmeringen, blokkades. Je hebt vaak het idee niet verder te komen. Belangrijk is het dan om die vastgezette energieën te gaan transformeren. Daar kunnen we specifieke essentiële oliën voor in gaan zetten. Oils die precies passen bij het stuk dat jij mag gaan aanpakken.

Hoe wij bij de Inspiratie essentiële oliën inzetten

Essentiële oliën hebben een holistische werking. Dat houd in dat ze op al onze niveaus van invloed zijn. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel.

Emotioneel & Spiritueel

Wij zetten de oliën voornamelijk in op het emotionele en spirituele vlak. Vaak selecteren wij tijden een sessie passende oliën die jou extra kunnen ondersteunen maar ook zijn er workshops en aroma sessies specifiek gericht op hoe jij deze wonderen in gekleurde flesjes kunt inzetten.

Persoonlijk advies

In een persoonlijk advies hebben we online contact via zoom of videobellen. Door jouw lichaam in je zetten als pendel geeft je onderbewustzijn aan welke oliën op dit gegeven moment voor jou van toepassing zijn. 
De emotionele en spirituele betekenis van de olie zullen voor jou een hoop duidelijkheid verschaffen. Ze geven je te weten met welke aspecten jij op dit moment aan het werk mag voor verwerking, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Aansluitend werken wij een persoonlijk protocol voor jou uit op basis van wat er uit de sessie is gekomen. Zo weet jij precies hoe je jouw essentiële oliën kunt gaan toepassen.