Een goede samenwerking met je paard is soms een uitdaging. Hoe fijn is het dan als er iemand met een objectieve blik kijkt naar jou en je paard. Naar de samenwerking tussen jullie, of soms misschien beter gezegd, het gebrek aan samenwerking en communicatie.

Mijn manier van werken

De manier waarop ik werk met ruiter en paard is anders dan de manier van instructie geven zoals je die waarschijnlijk gewend bent. Ik ben een oplossingsgerichte Ruitercoach en ik ben er om jou te ondersteunen bij het rijden van je paard.

Om tot een goede begeleiding te komen wil ik een hoop van jou weten maar mijn eerste vraag is altijd waar loop je tegenaan tijdens het rijden en wat zou je graag van mij willen leren.  Door de vragen die ik aan jou stel kunnen we gezamenlijk analyseren wat er gebeurd tijdens het rijden. Het is belangrijk om je bewust te worden wat je precies doet op je paard en dan te gaan voelen wat er gebeurd.

“Als eigenaar ken jij je paard het beste. Jij bent de expert.”

Voelen

Alleen jij kunt mij vertellen hoe je paard voelt en wanneer het anders of beter voelt dan normaal.  
Samen gaan we kijken wat er anders kan om te zorgen dat jullie samen vooruit gaan. Vaak zijn het namelijk maar hele kleine veranderingen die een heel groot verschil maken.

Bewustwording

Hoe bewust ben jij je van de manier waarop jij op je paard zit. Ben je zeker van jezelf of twijfel je vaak waardoor er meer onzekerheid ontstaat. Hierdoor kan je de connectie met je paard verliezen, je onzekerheid heeft dan invloed op je paard. Graag laat ik je voelen wat het voor verschil maakt als je vanuit je gevoel rijd in plaats van met je hoofd.

Allemaal belangrijke aspecten om tot een betere samenwerking te komen met je paard.

Ik werk samen met ruiters op elk niveau. Het maakt niet uit of je een springruiter of dressuurruiter bent. Iedere ruiter loopt wel eens ergens tegen aan waar ze de oplossing niet voor weten.

Ik ben er om je te helpen duidelijk te krijgen waar de miscommunicatie met je paard ontstaat. Hierna kan ook jij weer zonder problemen verder in je trainingen!

Het paard staat bij mij altijd centraal en ik leer jou om beter te luisteren naar je paard. Ze hebben zo veel te vertellen!

Kosten:
30 min € 30,-
60 min € 55,-

stuur ons een WhatsApp