Ren jij maar door, heb je het idee dat je alles in je eentje moet doen? Krijg jij ook zo vaak de deksel op je neus omdat mensen je verkeerd of gewoon niet lijken te begrijpen?

Je doet een hoop om stressvolle situaties en veranderingen uit de weg te gaan want die maken je onrustig. Wellicht kom je wel eens een ruimte binnen en voel je meteen hoe de sfeer is. Misschien zelfs al voordat je de deur open hebt gedaan.

Repeterende geluiden, aanhoudende drukte of mensen die door elkaar heen praten, het zorgt vaak voor kortsluiting in je hoofd. Soms zelfs zo erg dat je kunt ontploffen.

Allemaal dingen die ik zelf jaren heb ervaren zonder erbij na te denken dat dit niet bij iedereen zo werkt. Pas op mijn 40e kwam ik erachter dat het in mijn hoofd anders werkt dan bij andere mensen omdat ik hoog sensitief ben.

De reis naar verdieping in HSP, in mijzelf, begon. Ik leerde om het hoog sensitief zijn van een ongemak om te zetten naar een kracht.

In mijn praktijk ben ik er om jou te helpen inzicht te krijgen, je valkuilen te herkennen en handvatten te geven om ook in je kracht te kunnen gaan staan!

Ik ben hier om jou te helpen!

Voel jij na het lezen van bovenstaande grote herkenning en wil je graag meer weten? Tijdens een vrijblijvende kennismaking gaan we samen in gesprek en als de klik er is schrijf ik voor jou een voorstel voor een persoonlijk begeleidingsplan.

Een persoonlijk begeleiding plan bestaat vaak uit een combinatie van sessies in de praktijk en paardencoaching. We werken aan bewustwording, herkenning en het toepassen van handvatten die jou in het dagelijks leven kunnen helpen. We werken onder andere met energie en meditatie. Niks zweverigs maar juist met twee voeten stevig op de grond. Zo kun jij, helemaal op maat, werken aan jouw ontwikkeling en in je kracht gaan staan!

Naast persoonlijke begeleiding bied de Inspiratie ook een prachtige online cursus. In de cursus HSP, wat nu? leer je vanuit je bewustzijn, meer te genieten van de waardevolle dingen die hooggevoeligheid met zich meebrengt. Je weet dan ook hoe je om kunt gaan met je valkuilen. Je krijgt in deze cursus concrete tips en tools om op een meer energieke manier in het leven te staan en je hooggevoeligheid dus meer als kracht te ervaren. Zo kun jij meer in je licht gaan staan en durven te stralen!

Tijdens deze 14 daagse cursus ontvang je meerdere opdrachten om inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid, handvatten, meditaties, instructiefilmpjes en een downloadbaar e-book.

Lees meer over HSP in mijn BLOGS

stuur ons een WhatsApp