Stap jij niet meer zo onbevangen op je paard als eerst?

Maar al te vaak hoor je zeggen dat jij je niet moet aanstellen. “Gewoon weer opstappen en rijden, dat is het beste! Dat gewoon even opstappen is voor jou een hele berg om te nemen. Als je al durft op te stappen dan merk je dat die berg er elke keer weer is. Je hebt namelijk niks gedaan om die angst te verwerken. De berg van op je paard stappen word dan ook waarschijnlijk steeds groter.
Waarschijnlijk zoek je ook steeds vaker naar uitvluchten om maar niet te hoeven gaan rijden.
Het is te koud – het is te warm – ik voel me niet zo fijn – ik denk dat mijn paard niet goed loopt – het is te druk in de rijbak – ik ga morgen wel….

Herken jij dit?

Dan is het tijd om nu echt iets aan je angst te gaan doen! Het is mijn specialiteit om jou te begeleiden die angst onder controle te krijgen.

Samen met jou ga ik stap voor stap annalyseren wat er nodig is om je weer zonder angsten op het paard te krijgen. Hierbij houd jij als ruiter altijd de regie in eigen handen. Opstappen vanuit angst is bij mij een “no-go”! Is dit in èèn sessie gedaan? Nee zeker niet!

Het begint bij jou met de acceptatie dat dit proces tijd nodig heeft. Is het effectief en zit jij straks ook weer ontspannen op je paard?

Mijn ervaring is dat als jij jezelf de tijd gunt dit ook voor jou is weggelegd!

Ik begeleid iedereen op zijn eigen tempo en luister naar wat de ruiter aan geeft te willen. Jij als ruiter bent altijd in de lead.

Prijs op aanvraag. Na een intake stel ik voor jou een plan van aanpak en prijsopgave op.

stuur ons een WhatsApp