EENDAAGSE RETRAITE

Je hebt jezelf de afgelopen tijd volledig weggecijferd. Jezelf dagelijks in alle bochten gewrongen om de boel draaiende te houden. De zorg voor je gezin of andere naasten en daarnaast de druk en stress van je werk. Er zijn dagen dat ook jij even niet meer waar je het zoeken moet. Er zijn zoveel ballen die tegelijk hooggehouden moeten worden, je ziet niet meer hoe. Eigenlijk gun jij jezelf geen rust.
Want als jij er even niet bent, hoe moet het dan?

Waarschijnlijk sta je er niet bij stil maar ook jij mag er zijn. Jij mag weer even opladen en weer tot jezelf komen. Door nu lief te zijn voor jezelf kun je er weer voor anderen zijn. Er zijn vanuit positieve energie, vanuit je kracht!

Bij de Inspiratie begint de rust zodra je in de ochtend het hek doorloopt. Behalve een hartelijke begroeting van Helene en Natasja komt de hond je ook vrolijk begroeten.

Onze kippen hebben de verse eitjes voor de lunch al klaar liggen en even verderop staan de paarden op de wei, klaar om jou bij te staan vandaag.

Deze dag brengen we door in een klein groepje van maximaal 4 personen en uit ervaring weten we dat de deelnemers elkaar mooi zullen aanvullen. Het programma voor de dag is divers en kan altijd intuïtief aangepast worden, precies naar dat wat nodig is. We starten in ieder geval met een rustige kennismaking, niet alleen met ons en de deelnemers maar ook met onze kudde paarden. Genieten van een picknick en meditatie op de wei en de tijd om ook echt tot rust te komen.

Tijdens de sessies paardencoaching en grondwerken komt dat wat aandacht mag hebben naar boven en de paarden zijn er voor jou, om jou energetisch en spiritueel terug naar jezelf te brengen.

Deze dag is speciaal voor jou als jij op een dieper niveau contact wil maken met jezelf en de rust in jezelf terug wil vinden.

Zaterdag 29 mei, Zaterdag 5 juni en Zaterdag 3 juli

Dagen starten om 10.00 uur (inloop va 9.30) en eindigen rond 20.00 uur.

Investering in jezelf bedraagt € 179,-
dis is inclusief lunch, bbq, lekkere versnaperingen en alle activiteiten.

We verwelkomen je graag op een van de dagen!

stuur ons een WhatsApp