Reading

Er zijn diverse soorten readings. Wat bij alle readings overeen komt is dat ik afstem op jou of met jou verwante energiën. Dat kan zijn door middel van kaarten, voorwerpen maar ook door in te voelen, zelfs op afstand.
Tijdens een reading vertaal ik de energie die ik opvang maar een reactie op de vragen die je wellicht hebt of naar adviezen bij uitdagingen waar je wellicht tegen aan loopt.

Verwacht tijdens een reading geen kant en klare antwoorden maar wel handvatten om je te ondersteunen of de juiste richting te wijzen. Wees bereid te ontvangen en je krijgt de mogelijkheid met de gegeven handvatten te werken aan je eigen ontwikkeling.

Lees de mogelijkheden in readings rustig door en kies dat wat je als eerste aanspreekt. Durf te vertrouwen op je gevoel.

Kaartlegging
Bij een kaartlegging word de keuze van het kaartendek afgestemd op jou persoonlijk. Er kan gekozen worden voor een combinatie van kaarten en een afwijkende legging als het gevoel dat aangeeft. Door in te spelen op dat wat ontstaat volgt er een passende legging persoonlijk voor jou. Op die manier ontstaat er een zo breed mogelijk inzicht en kan er een conclussie ontstaan.

Foto reading
Bij een fotoreading volgt een reading aan de hand van een door jou meegebrachte foto (of voorwerp). Dit kan van een overleden persoon zijn, zolang de energie nog maar duidelijk voelbaar is. Op deze manier kan ik antwoorden verwoorden op vragen of onduidelijkheden die er mogen zijn.

Energetisch consult
Tijdens een open consult is de inhoud van de reading niet vooraf vastgesteld. Door in te voelen op jou en je vraagstuk ontstaat de invulling intuitief. Op deze manier kan ik een voor jou best passende reading laten ontstaan. Zo mag je dat ontvangen wat op dit moment het meest nodig is. Het kan zijn dat er bij dit consult een aanvulling word gegeven met een healing.

 

stuur ons een WhatsApp