Wij gebruiken de essentiële oils veel in onze sessies maar natuurlijk kun je ook zelf een start maken met het gebruik van essentiële oils!

Starter Bundel met Dewdrop

Deze bundel heeft alles wat je nodig hebt om een super start te maken met essentiële oils.
Er zit een super fijne Dewdrop diffuser in waarmee je de oils op een veilige manier koud kunt vernevelen. Zo behouden ze hun therapeutische waarde.
In de bundel zitten 12 essentiële oils, 6 singels en 6 blends.
Ook zitten er 10 testflesjes, een catalogus, 2 Ningxia Red 60ml zakjes, een Young Living levensstijl brochure en een rollerballetje met dop in.

De waarde van de kit is zeker € 380,-. Van de Inspiratie ontvang je ook nog een welkomstkit van zeker € 25,- en de verzendkosten van €  12,99 komen daar normaal bij. De kosten zijn dan € 417,99

In onze shop kun je deze Starter Bundel met Dewdrop bestellen voor €  184,-. Dat is dus super veel voordeel! We begrijpen dat het nog steeds een investering is om te doen. Denk er even goed over na. Als je vragen hebt zijn we er voor je om ze te beantwoorden. We kunnen je wel met zekerheid zeggen, met de Starter Bundel kan je leven positief veranderen en heb je tools voor lichamelijke, emotionele en spirituele ondersteuning in huis.

Starter Bundel met Aria

Een Starter Bundel met de Aria diffuser is super fijn geschikt voor in bijvoorbeeld je salon of praktijk. Natuurlijk misstaat deze mooie diffuser ook niet in de woonkamer. De Aria is een prachtige diffuser met de nieuwste technologie. Hij komt met een afstandsbediening waarmee je de geluiden, interval en lichtkleuren kunt instellen. Deze diffuser heeft een ingebouwde luidsprekers zodat je naar je eigen muziek kun luisteren.

Deze Starter Bundel komt verder met dezelfde 12 essentiële oils en extra’s als de andere Bundels en is ook te vinden in onze shop voor € 295,-.

Starter Bundel met Desert Mist

De Desert Mist diffuser werkt hetzelfde als de Dewdrop alleen met het ontwerp van een prachtige vaas in een duizend-en-een-nacht sfeer. Deze diffuser heeft dus ook elf verschillende kleurenstanden waaronder een kaarsachtige flikkering. Past dus in ieder interieur.

Deze Starter Bundel komt met dezelfde 12 essentiële oils en extra’s als de andere Bundels en is te vinden in onze shop voor € 184,-.

Naast starten met een van deze fijne Starter Bundels is het ook mogelijk om een zelf een combinatie van diffuser en oils samen te stellen uit onze Shop. Natuurlijk zijn wij er voor je om je te informeren in welke oils voor jou het meest passend zijn.

Uitgebreid assortiment

Young Living heeft een uitgebreid assortiment aan essentiële oils maar ook aan natuurlijke producten die verrijkt zijn met de oils. Denk aan huid- en haarverzorging, make-up en voedingssupplementen. Daarnaast is er ook een breed assortiment diffusers.

stuur ons een WhatsApp