Essentie is datgene wat overblijft als de randzaken worden weggedacht. Terug dus naar de kern, naar dat wat echt belangrijk is.

Diep van binnen zit jouw ware kern. Jij, zonder alle randzaken die in de loop van je leven onderdeel van je zijn gaan uitmaken.

Jouw ware kern

Allerlei ervaringen, emotionele gebeurtenissen maar ook alle overtuigingen die wij van kleins af aan mee krijgen maken ons tot wie we vandaag zijn. Vaak zijn ervaringen goed, ze vormen je op een positieve manier, maken je sterk en stabiel. Het kan ook anders werken.

Ervaringen en overtuigingen

Ervaringen en overtuigingen kunnen ook een negatieve werking op ons hebben. Denk aan:
– De overtuiging om altijd voor zekerheid te gaan
– Afgewezen worden, er niet bij horen
– Veel negativiteit in je jeugd
– Emotionele trauma’s
– Misbruik en mishandeling
– Beschermend opgevoed
De energie die hiermee gepaard is gegaan zet je vast in je lichaam, op celniveau. Vanuit daar heeft het invloed op je leven.

Essentiële oils

Je voelt belemmeringen, blokkades. Je hebt vaak het idee niet verder te komen. Belangrijk is het dan om die vastgezette energien te gaan transformeren. Paardencoaching geeft inzicht in wat het is dat aangepakt mag worden. Als dat duidelijk is dan kunnen we specifieke essentiële oils gaan inzetten. Oils die precies passen bij het stuk dat jij mag gaan aanpakken.

Essentiële oils hebben een holistische werking. Dat houd in dat ze op al onze niveaus van invloed zijn. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel.

Emotioneel & Spiritueel

Bij de Inspiratie zetten wij de Oils voornamelijk in op het emotionele en spirituele vlak. Vaak selecteren wij tijdens een sessie passende Oils maar ook geven wij workshops en aroma sessies specifiek gericht op hoe jij deze wonderen in gekleurde flesjes kunt inzetten.

Natuurlijk informeren wij je ook graag persoonlijk.

stuur ons een WhatsApp