Tarot

De Tarot is al duizenden jaren oud. Het is een kaartendek met 78 kaarten en grote delen van de geschiedenis rondom dit kaartendek is gehuld in mysterie. We kunnen wel redelijk zeker zeggen dat het zijn oorsprong vind in de 14e eeuw. Het duurde nog zeker 300 jaar voordat men de kaarten voornamelijk zou gaan toepassen voor toekomstvoorspelling. Aanleiding hiervan was het boek “Le Monde Primitief” in 1781 geschreven door Antoine Court de Gebelin. Er zijn tijden geweest dat de Tarot gekoppeld werd aan duistere praktijken. Soms speelt dat idee nog en dat is jammer.

Hoe ik het zie

Als Tarotiste gebruik ik de kaarten met hun rijke symboliek voor het krijgen van inzichten welke ik mag vertalen naar een antwoord op jouw vraag. Zo krijg jij duidelijkheid en inzichten in situaties en blokkades, waarmee je vervolgens aan de slag kunt.

Soms wil men een Tarot reading zien als een toekomstvoorspelling. Persoonlijk voel ik dat jij je eigen toekomst in de hand hebt. De Tarot laat je een richting zien, jij bepaalt zelf welke koers je vaart. 

Een reading geeft je de inzichten die je nodig hebt en die het Universum bij jou onder de aandacht wil brengen op dit gegeven moment.

Een persoonlijke reading

Iedereen is anders en vind een andere manieren van het ontvangen van een reading prettig. Om het voor jou zo fijn mogelijk te maken bied ik mijn Tarot readings op verschillende manieren aan. Zo is er ook voor jou een manier die bij je past.

Hier in mijn praktijk in Sevenum (Noord-Limburg) kunnen we samen zitten waarbij ik de kaarten voor je leg. Voor veel mensen is Limburg echter iets te ver weg, daarom zijn er ook mogelijkheden om op een prettige manier een online reading te krijgen. Kies hieronder de optie van je voorkeur en lees rustig de details bij de gekozen reading.