De zomer in huis

Was jij ook zo blij met dat heerlijke weer na die periode van vorst en sneeuw? Ik wel!! Ik vind het zo fijn als het zonnetje schijnt en ik zonder jas naar buiten kan. Lekker in het mooie weer op ons bankje bij de wei te zitten en te genieten van onze paarden die dan staan te genieten op onze weides. 🐴❤️

Maar ja, we wonen in Nederland en daar is niets zo veranderlijk dan het weer. Helaas komt met regen, storm en een grijze lucht bij mij ook altijd wat slechter de zon door in mijn humeur, als je begrijpt wat ik bedoel.

Gelukkig hebben we daar dan onze essentiële oliën van Young Living voor!

Speciaal daarom hier wat super fijne diffuser combinaties, zodat die zon wat makkelijk doorbreekt en ons humeur ook weer zonnig is 😅✌🏻

Geniet van deze combinaties in de diffuser. Heb je nog geen essentiële oliën in huis of wil je graag een diffuser aanschaffen, check dan onze online shop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stuur ons een WhatsApp