Luisteren wat paarden te vertellen hebben

Eigenlijk wil ik heel graag iets met jullie delen waar ik eerder nooit met iemand over sprak. Ik was altijd bang dat ik voor gek verklaard zou worden.

Ik heb de speciale gave om met paarden te communiceren.

Paarden vertellen mij vaak wat er aan de hand is en waar ze hulp bij nodig hebben. Je vraagt je nu natuurlijk af hoe doe je dat dan en kan ik dat ook leren. Ja dat zou iedereen kunnen leren als je je durft open te stellen en luistert. 

Je moet zorgen dat je vanuit je gevoel werkt en niet vanuit je hoofd. Je zult dan merken dat er dingen bij je binnenkomen waarvan je weet dat ze niet van jezelf zijn. Er wordt je dan iets verteld wat je in je hoofd binnen krijgt en waarvan je eerst zult denken dat bedenk ik zelf.  Tot dat je denkt maar hoe dan dit kan ik toch niet zelf verzinnen. Zelf ben ik ben toen uit gaan spreken wat ik binnen kreeg en kreeg dan vaker verbaasde reacties van mensen om me heen. Hoe kom jij aan deze informatie vroegen ze dan en stonden vaak perplex.

Ik werd me steeds meer bewust dat het me ingefluisterd werd door het paard.

Inmiddels vertrouwen ik op mijn gevoel en wat me verteld wordt en geef dat dan ook aan. Ik merk dan dat niet altijd meteen vanuit de eigenaar de bevestiging komt maar als ik dan verder vertel dan komt er vaak wel een herkenning.

Natuurlijk krijg ik ook wel eens informatie waar ik van denk oei wat moet ik hiermee, kan ik dit zo wel uitspreken. Kwets ik er dan niemand mee en hoe moet ik het dan uitleggen?  Maar heb gebeurt ook wel eens dat ik op een wedstrijd ben een paard om hulp roept. Dan kan ik niet zomaar ongevraagd naar iemand toelopen en vertellen dat het paard om hulp roept.
Dit houd me wel bezig en ik besef me ook dat niet iedereen hier voor open staat. Dat er ook mensen zijn die dit grote onzin vinden en dat respecteer ik ook.

Het wil niet zeggen dat het hierdoor makkelijker wordt.

Voor degenen die er wel voor open staan zou ik heel graag mijn gaven willen inzetten om samen met hun paard weer een stap verder te kunnen komen. Te luisteren naar hun paard om samen te kijken waar de schoen wringt. Natuurlijk hoeft er niet altijd een probleem te zijn het is ook wel eens leuk om te horen wat je paard te vertellen heeft als alles verder goed gaat. Het is niet altijd negatieve informatie, een paard kan heel veel humor hebben. Ook dat is eens leuk om te horen van je paard hoe hij alles om zich heen ervaart.

Als jij nu denkt, ik vind dit wel eens mooi om te horen wat je paard te vertellen heeft mag je mij contacten. Dat kan zijn omdat je gewoon nieuwsgierig bent of omdat je tegen een probleem aan loopt.

Ik kom graag naar je toe om te luisteren wat jou paard te vertellen heeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

stuur ons een WhatsApp