Stampin’ Up!

Super blij ben ik om weer creatief bezig te zijn!

Sinds afgelopen april heb mij aangemeld als demonstrator bij Stampin’ Up! Het duurde misschien twee seconden voordat ik volmondig Ja! zei. Even flitste de gedachten door mij heen of ik het nog wel zou kunnen. Ben ik er niet te lang uit geweest? Heb ik nog wel iets creatief en vernieuwends te bieden? Sommigen kennen mij misschien al heel lang uit de scrapbookbranch, maar een heleboel ook niet. Toen dacht ik, scrapbooking en creatief bezig zijn brengt de mensen samen en het is waar mijn hart ligt, ik ga er voor!

Zo snel als ik (geheel buiten mijn comfortzone) besloot demonstrator te worden zo snel borrelde ook de ideeën naar boven! Omdat creativiteit soms echt begint buiten je comfortzone wil ik jou daar graag ook bij helpen. Ons team heeft iets bedacht, iets waarmee jij jezelf elke maand kunt trakteren, zowel met kwalitatief hoogstaand scrapbookmateriaal, als tegelijkertijd met een exclusief project, speciaal voor jou gemaakt! Of het nu gaat om een ​​mini-album, een Project Life, een Traveler’s Notebook, een kaartenset, een doe-het-zelf-project of wat dan ook, ik wil dat JIJ een plezier hebt en IK je gelukkig kan maken.

MAG IK JE VOORSTELLEN AAN HET MAANDELIJKSE PROGRAMMA: DE INSPIRATIE – CREATIEF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

stuur ons een WhatsApp