Op naar Brussel

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik in Brussel was, toch wil ik deze ervaring graag nog hier, op ons blog, met jullie delen.

Elk jaar kijk ik er halsstarrig naar uit, de Young Living conventie! Dit jaar had het er naar toe leven een klein beetje een zuur randje, Helene had haar knie gebroken aan het begin van de zomervakantie en zou dus niet mee gaan. Gelukkig hoefde ik niet alleen. Twee super gezellige meiden uit mijn team gingen wel mee.

Deze dames werken samen met mij om hun dromen waar te maken. Aan een gezonde lifestyle voor zichzelf, hun geliefden en voor jou. Ze zijn net als ik gedreven om het anders te doen. Om niet meer lukraak door te rennen in de richting die je altijd al deed. Om je neus voor de zoveelste keer te stoten tegen de “bijna aan een burn-out” muur. Wij willen groeien, zelf, samen, op onze manier werken aan een eigen bedrijf en dat met de hulp van elkaar. Door samen te werken versterken we elkaar namelijk!

Van 6 t/m 8 september verbleven we met zijn 3e in een bed&breakfast in Brussel. Best spannend al je je bedenkt dat we elkaar nog helemaal niet zo goed kende. Op de heenweg hadden we echter al de grootste lol!

Aangekomen bij het conventie gebouw in het centrum van Brussel bleken we niet de enige 🤪. Na een rij te hebben doorlopen, gelukkig in het zonnetje, was het tijd voor de registratie. Geheel in Young Living style ontvingen we een goodybag die niet mis was! Een super vette zwarte rugtas. We gebruiken hem nu alle drie als onze standaard tas. Hij is tenslotte stijlvol, hip, leuk, stoer en super handig. Inclusief vakjes om onze olie flesjes makkelijk mee te nemen 🌺👌🏻

Na het registreren was het tijd om de eerste workshop bij te wonen. Workshops over social media, business coaching en meer. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan Life Sience Publishing. Een Amerikaanse uitgeverij met legio leesvoer. Boeken over persoonlijke ontwikkeling, Health, essentiële oliën (duhhh) en veel meer. Super leuk om doorheen te struinen en natuurlijk om het nodige te kopen 😊

Na alle workshops was het tijd om in te checken in ons B&B….helaas was het vrijdag en begon de spits in hartje Brussel vroeg. Over het stukje rijden van de conventie naar ons slaapverblijf deden we dus aanzienlijk langer dan google maps ons in eerste instantie had voorspeld 🚗

Nadat we onze tassen hadden losgelaten zijn we dus te voet terug gegaan naar de conventie….helaas de officiële opening net gemist maar, nog ruim op tijd voor de lancering van de nieuwe producten!!

We konden ons hart ophalen. Veel van de producten die aan het begin van de zomer in Amerika werden gelanceerd komen ook naar Europa.
👉🏻 Twee super gave nieuwe diffusers (Waarvan 1 een uil 🦉)
👉🏻 Twee nieuwe supplementen
👉🏻 Nieuwe make-up (meuk- en dierentest vrij)
👉🏻 Nieuwe oliën (ook voor in de keuken!)
👉🏻 Whitening tandpasta (meukvrij)😁

ook werd de seizoens catalogus gelanceerd vol met super leuke dingen!

Als een moe maar blij ei verlieten we om 20.30 uur het conventie gebouw om omweg te gaan naar een gezellig borrel. Onderweg hebben we even een echt Vlaams frietje geschoord om de inwendige mens te verzorgen 👌🏻

Om 23.00 uur lagen we in ons bedje na een vermoeiende maar super leuke dag!

Dag 2 begon met een heerlijk ontbijt van Mirjam, overnight oats. Misschien ben ik een van de weinige maar ik had het nog nooit gegeten. Het was super lekker! Onze buikjes goed genoeg gevuld om het te redden tot de lunch.

Na een fijne wandeling weer aangekomen op de conventie begon de dag weer met een super fijne workshop. Deze ging over business building en persoonlijke ontwikkeling, een echte eyeopener op menig vlak en een die mij een nieuwe lijfspreuk heeft opgeleverd.

” Je hoeft niet buiten je comfort zone te gaan, als jij je comfort zone maar groot genoeg maakt”

Na de eerste workshops was het tijd om de expo te bezoeken! Een hal gevuld met alle (nieuwe) Young Living producten. Er werden demo’s gegeven, er was een Ningxia bar en een store waar alle nieuwe producten besteld konden worden en rechtstreeks op de conventie opgehaald konden worden!!🙌🏻

Daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt 🤪

Gelukkig waren we met de auto 👌🏻🚗 😅

Feather, zo heet de uil diffuser, had meer fans en dus hadden we op het thuisfront meer mensen die graag als eerste een Feather in huis wilde hebben.
Hij is ook wel super cute!


Na dag 2 was het haasten naar onze bed & breakfast om ons om te kleden. Zaterdag avond was namelijk de avond van het gala dinner!

Super leuk om iedereen in te dienen ook de verschillende interpretaties van “gala” te zien 🤪. We hadden een gezellig diner waar we enorm veel hebben gelachen en daarna heerlijk de voetjes van de vloer 💃🏻

Terug “thuis” was het eigenlijk tijd om te gaan slapen, dat wilde voor mij alleen niet echt lukken. Ik zat nog vol met adrenaline van de dag. Alle informatie, het lachen, de muziek en het praten met vrienden en bekenden uit andere Europesche landen zorgde dat mijn hoofd bijna explodeerde van de ideeën. Ik heb dus om 1.00 uur s’nachts nog maar een live op Facebook gedaan over de seizoenscatalogus 😁

Het deed even zeer toen de volgende ochtend om 7.30 uur de wekker weer ging. Ook deze dag startte we met een heerlijk ontbijtje van Mirjam. Wist je trouwens dat zij ook workshops geeft in het koken met oliën? Echt super leuk…en lekker 🍴

Dag 3 van de conventie begon met een bezoekje aan de expo om vanuit daar een live rondleiding te doen in onze Facebook groep. (Als je daar nog niet in zit, nodig jezelf dan zeker even uit)

Na nog een dag vol met lezingen, workshops en sessies was het einde Young Living conventie 2019.

Het is een soort van afscheid nemen wat je dan doet en het voelt zo enorm jammer. In 3 dagen tijd leer je namelijk zo enorm veel over het bedrijf, de producten, de mensen die met Young Living werken en ook over jezelf! Je praat met mensen die net als jij denken en die je versterken. Je leert mensen beter kennen, je ziet vrienden en maakt nieuwe vrienden en dat alles in 3 dagen! Het is gewoon een gigantische ervaring elk jaar weer 🙌🏻

Het was top en een super leuke ervaringen samen met Mirjam en Lieke.

Volgend jaar gaan we weer, dan naar Valencia 🇪🇸☀️ dan gaan we niet met zijn 3e maar met zijn 10e van team De Inspiratie!

Ik kijk er nu al naar uit🌺😊🙌🏻

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

stuur ons een WhatsApp