Relax & Unwind

Relax & Unwind

Op de achtergrond staat de spotify zender “Relax & Unwind” aan en op dit moment voelt het ook letterlijk zo. 🎵☕

Voor het eerst sinds weken ben ik alleen, niemand om me heen. Voor het eerst het hele huis even voor mezelf. Even rust, stilte en de mogelijkheid te voelen en gewoon te zijn.

Thuis voelde het hier al snel maar als mijn huis voelde het nog niet helemaal. Nu zit ik hier op de bank met mijn laptop op schoot en een muziekje aan en verder…..NIKS. Opladen en het gevoel toelaten dat dit alles hier om mij heen echt is, van ons is en dus ook van mij is. 🌺👌

Het voelt goed en de rust maar ook opluchting, verdriet en alles tegelijk komt voorbij. Verdriet om alles wat geweest is, opluchting om hoe alles uiteindelijk toch goed komt en rust omdat er nu even niks is.

De afgelopen periode was een gekken huis. Vanaf het moment dat we de sleutel 🔑🏡kregen op 3 december was het in de 5e versnelling doorhalen. Helene had natuurlijk net pas haar nieuwe knie gekregen en was nog vol in het proces van herstellen. Ze kon niet veel en moest vooral rustig aan doen. Dat in combinatie met een verhuizing is best lastig. Het ligt in mijn aard om dan alles over te nemen en de dagen begonnen dus vroeg en eindige laat met zorgen voor de kids, werken in het nieuwe huis, dozen inpakken in het oude huis, eten koken, de was doen en zo verder. 💪👊

 

Er hoefde niet enorm veel te gebeuren in het nieuwe huis maar schoonmaken en verven van een heel huis is toch best nog wel wat. Natuurlijk was er wel hulp maar lang niet elke dag en bij alles.

Gelukkig was er op 17 december de verhuizing en hadden we die uitbesteed. Het inrichten kon beginnen!

Wat een heerlijkheid toen eenmaal alle meubels op hun plek stonden vanuit het oude huis en de nieuwe meubels ook geleverd waren.

Het ziet er nu zo gezellig en knus uit, het straalt rust uit. Iets wat we tot nu toe ook bijna iedereen horen zeggen als ze hier zijn, wat een rust voel je hier!

Als ik even de tijd neem, even stil sta en voel….dan is het er inderdaad, rust. Zo fijn. Zelfs als ik hier druk bezig ben, met het mesten van de stallen, het doen van klusjes of achter de laptop zit met het uitwerken van alle plannen, de opzet van de Inspiratie dan is het er ook….rust.

Helene en ik knijpen elkaar nog elke dag wel een keer in de arm, “kijk eens om je heen schat, dit is van ons”. Van ons samen en wij gaan dit maken tot dat wat wij voor ogen hebben.🙌

 

Vandaag was het een drukke maar fijne dag. De paarden verzorgen, klussen, super fijne hulp over de vloer, hoefsmid en een online meeting en coaching sessie. Die laatste duurde langer dan verwacht maar hemel, wat een eyeopener. Een gesprek waarbij lampjes gingen branden, linken werden gelegd en waardoor mijn hoofd nu weer borrelt van de nieuwe ideeën en verbindingen. 💡💕🙏

We gaan de Inspiratie vormen tot iets wat ondanks het kleinschalige toch enorm groots zal zijn. Groot in dat het veel te bieden heeft, voor jeugd, voor de mensen in de omgeving, voor mensen die hulp en steun nodig hebben op diverse vlakken en voor mensen die wel wat gezelligheid kunnen gebruiken. Want dat is wat wij hier willen, gezelligheid en het gewoon fijn hebben doordat je hier rust ervaart. Rust om je heen en rust in je hoofd….rust om weer te komen tot wie en wat je bent…👉JEZELF.

😘
Natasja

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stuur ons een WhatsApp