Bijna december

Bijna december

Daar waar de meeste de komende maand alleen bezig is met de man met de mijter en zijn knechten, gevolgt door de kerstboom en oud en nieuw omvat de komende maand voor ons iets meer.

De eerste week van december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis!!

Dan kan het schilderen, verven en inrichten beginnen. We gaan er van uit met kerst zo ver al klaar te zijn en een gezellige en rustige kerst te kunnen vieren met z’n alle in ons nieuwe huis 😊

Ter voorbereiding zijn we al wat meubelzaken af geweest. We waren opzoek naar een nieuwe eethoek en hebben er heel wat gezien voordat we deze vonden waar we echt direct weg van waren. Een ronde tafel van Mango hout met een doorsnede van 150cm. Zes stoelen er om heen in 3 kleuren die heerlijk zitten. Aan deze eethoek kunnen we straks heerlijk zitten met z’n alle en is er zelf nog ruimte voor visite 🙏

Tja en dan heb je een nieuwe eethoek gekocht en kom je thuis en kijk je nog eens rond. Dan kom je al snel tot de conclusie dat het misschien ook wel zo leuk is om de salontafel dan ook te vervangen door ronde tafeltjes. We hebben nu dus naast de eethoek ook al een nieuwe salontafel en side-table gekocht 😊💕

We gaan nog op zoek naar een tv meubel en een kast voor in de woonkamer ook. Tijdens onze tocht door de meubelzaken hebben we zo veel leuks gezien!

 

 

 

Ik word er helemaal ongeduldig van, kan niet wachten om ons huis te gaan inrichten. Maar ja, eerst zullen we er nog met de verf kwast doorheen moeten. Gelukkig hoeft er niet al te veel te gebeuren en kunnen we daarna beginnen met het inrichten. 👌🌺

Naast de woon- en eetkamer moeten natuurlijk ook de kamers van de kids gedaan worden. De jongste dame heeft niet al te veel wensen en houd het vrij eenvoudig. Die wil gewoon witte muren en een buro en een nieuw bed. Dan wel meteen een lekker groot bed zoals de twee grotere ook hebben natuurlijk 😉

De kleinste man zijn kamer willen we natuurlijk ook wel wat leuks van maken. Iets met een beetje kleur, maar natuurlijk wel stoer. Misschien iets met batman….of een andere super held. 💪

Misschien iets zoals dit..

 

 

Natuurlijk moeten er, als het binnen klaar is, buiten nog een boel gebeuren maar dat kan gelukkig als we er straks wonen!

De huidige bewoners zijn zo lief dat we al voor de overdracht buiten het een en ander kunnen gaan doen. Zodra het in tijd dus even toe laat (nu met Helene met haar nieuwe knie is tijd wel even een dingetje) gaan we vast aan de slag om het stukje land voor de kleine paardjes in orde te maken!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stuur ons een WhatsApp