de Inspiratie in Praag

de Inspiratie in Praag

Wat een prachtige stad – Praag!

Vijf dagen waren Hélène en ik in het prachtige Praag. We hebben rondgereden, zo veel mogelijk gelopen en ons ogen daar uitgekeken en prachtige dingen gezien.

Deze reis hadden we al lang van te voren gepland. Behalve het kunnen genieten van de stad en elkaar waren wij er vooral ook voor het bijwonen van een conventie.

– de Young Living conventie –

Laat ik jullie eerst eens meenemen naar de aanleiding.

Ruim 2 jaar geleden is het nu. Ik was gespannen, niet mijzelf. Had een te kort aan energie, een jojo relatie met mijn gewicht en zat gewoon niet goed in mijn vel. Daarnaast had ik een dochter met een te kort aan zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en wist mij werkelijk geen raad. Het liep gewoon allemaal niet goed.

Toen las ik op facebook bij een vriendin het een en ander over essentiële oliën..HOE GAAN DIE DAN EEN VERSCHIL MAKEN?!! dacht ik nog.

Wat kan een druppeltje van die oliën nou doen voor mij en mijn kids?

Na mij een tijdje er in verdiept te hebben kon ik eigenlijks niks negatiefs bedenken. Mijn vriendin zou er toch ook niet om liegen, wel?

Na de eerste dagen gebruik wist ik precies wat ze bedoelde, dit spul werkt echt!!

We zijn nu ruim 2 jaar verder en wat ben ik er nog elke dag blij mee 😀

  • Mijn dochter staat veel steviger in haar schoenen
  • Voel ik me beter, heb mezelf weer ontdekt
  • Is ons huis bijna chemicaliën vrij
  • Hebben we de mogelijkheid te reizen
  • Bouwen we ons eigen bedrijf

Inderdaad, dat allemaal door die oliën. Hoe dan?..denk je nu waarschijnlijk.

Dit prachtige bedrijf in olie/olie gerelateerde producten gaf mij de mogelijkheid om weer mijzelf te worden en ondertussen te bouwen aan mijn eigen business, samen met Hélène.

Door deze producten onderdeel uit te laten maken van ons leven en vande Inspiratie weten we zeker dat wij nog veel meer mensen kunnen helpen om in hun eigen kracht te komen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Want dat is iets wat wij iedereen gunnen!

Op de conventie hebben we meer geleerd over deze producten en wat deze voor je kunnen betekenen.

Denk je nou dat oliën niet zo jouw “ding” zijn? Gelukkig zijn er nog heel veel andere producten waarmee jij zou kunnen beginnen.

Dat kan zijn een tube tandpasta zonder fluoride is, of de minerale make-up, chemische vrije schoonmaakproducten, de ondersteuning voor je lijf door hun geweldige natuurlijke supplementen, babyproducten, etc….ergens kun jij een start maken om ook de kracht van de 100% natuurlijke producten te ervaren en de chemicaliën uit je dagelijkse leven te weren.

Het mooie is dat Young Living tijdens de conventie een super mooie actie bekend maakte!

Van 11 t/m 14 september 10% korting op de kit die ik destijds kocht en waar alles mee begon 🙌🏻💕

De PREMIUM STARTER KIT, Normaal 171,25 Euro, nu 154,13 Euro zonder verzendkosten.

Wat zit er in:
Lemon: ontgiften, smakelijk water.
Digize: alles voor je buikje
Lavender: slaap, huid.
Copaiba: huid, spieren.
Thieves♀️: magie, gezondheidsbewaarder.
Orange+ : blij, zonnetje in huis.
Panaway: blije spieren + gewrichten.
Frankincense: meditatie, huid, kalmte.
R.C. : ademen is leuk
Stress Away: kinderen leven nog steeds.
Pepermint: adem, spieren, brownies

+ dewdrop diffuser
+ veel olieachtige info
+ ningxia-monsters
+ schattige kleine flesjes
+ rollerbal
+ online informatiegroepen om je verder te helpen (e

Omdat ik iedereen dit gun heb ik besloten dat ik de verzendkosten aan je terug betaal, dus dit is de prijs die je betaald voor 12 oliën en een diffuser, TOPDEAL dus!

Wist je trouwens dat als je bij Young Living in wilt stappen op het zakelijke gedeelte, als onderdeel van je huidige bedrijf of naast je baan of als nieuwe job, het enige wat je nodig hebt om te beginnen een Premium Starter kit is?

Normaal is het niet niks om een eigen business op te zetten, zitten er veel kosten en grote investeringen aan vast. Dat is met Young Living niet het geval.

We zijn ook altijd op zoek naar mensen om ons team mee uit te breiden zodat meer mensen van deze prachtige producten af gaan weten. Ken jij iemand waarvoor dit wellicht de perfecte job is, of ben je zelf geïnteresseerd om meer te weten? Laat diegene dit blog lezen of stuur ons zelf even een berichtje of email.

Wie weet schuif jij dan de volgende conventie in 2019 ook aan bij ons gala diner in Brussel of vind je het leuk om mee te reizen met een van de andere tripjes.

Deze mooie ervaringen is namelijk iets wat ik IEDEREEN gun!

Ook al geloof je er niet in, ben je net als ik destijds enorm sceptisch, ik hoop dat je de kans grijpt en de uitdaging aan gaat om ook jouw leven 180 graden te veranderen. Samen met de Inspiratie, samen met Hélène en mij.

Ben jij er klaar voor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stuur ons een WhatsApp