Ideeën en inspiratie

Ideeën en inspiratie

Hoewel er heel veel te regelen is met betrekking tot een verhuizing heeft bij mij de creativiteit vaak de overhand.

Ik ben best goed in het regelen van zaken, daar niet van. Ik moet nu opletten dat het mij niet overweldigd. Bij mij kan dat vrij snel gebeuren omdat er ook altijd zoveel ideeën in mijn hoofd rond fladderen. Ideeën over het vormgeven aan de Inspiratie, over de inrichting van het kantoor en de praktijk en natuurlijk voor het huis zelf.

In een van de bijgebouwen komt een mooie ruimte waar we jullie kunnen ontvangen. Er is een keuken en er komt een fijne tafel om gezellig aan te kunnen zitten. Daarnaast en aansluitend komt er nog een kleinere ruimte waar er voor Hélène en mij een werkplek komt en welke als praktijk ruimte gaat dienen.

Als ik mijn ogen dicht doe zie ik het al helemaal voor me😃.Heel langzaam worden er al wat leuke kleine dingen aangeschaft om deze ruimtes straks die fijne sfeer te geven.

Pasgeleden hebben we op Facebook een poll gehouden met 2 soorten afbeeldingen. De ene soort waren rustige aardse tonen, de andere waren hele kleurrijke afbeelding. Mijn persoonlijke voorkeur ging naar de aardse tonen. In mijn optiek de perfecte aanvulling voor op de muur. Aardse, subtiele, grondende tonen met een vleugje kleur. Gelukkig was de meerderheid van onze volgers het daar mee eens!💕💕

Ik ben zo blij met hoe de canvassen zijn geworden 😀😍

Voor de verdere inrichting hebben wij pas geleden ook bij de Ikea wat inspiratie opgedaan 😊

Ondertussen borrelt mijn creativiteit weer helemaal op en ben ik allerlei leuke workshops aan het bedenken!

Waarvoor kun je straks nou bij de Inspiratie terecht vraag je je misschien af.🤔

Om heel eerlijk te zijn, de details moeten nog uitgewerkt worden, dat posten we straks ook allemaal op onze website.

Maar we nemen je graag vast even mee om je een idee te geven. 😀

Een van de belangrijkste delen van de Inspiratie zal gaan om het bieden van dagbesteding. In de eerste plaats voor jongeren. Kids met een rugzak voor wie het fijn is om een plek te hebben waar ze in alle rust zichzelf kunnen zijn. Waar ze met andere kinderen lekker bezig kunnen zijn.

Naast de jeugd zullen ook de ouderen niet vergeten worden. We hebben inmiddels al de nodige verzoeken ontvangen om ook voor deze doelgroep leuke en gezellige activiteiten te ontplooien!🙌🏻🌺☕

De kern bij ons zal ook draaien om de paarden. De jeugd zal zich hier ook mee bezig houden en vanuit de expertise die er bij ons aanwezig is zullen we rijlessen gaan aanbieden, voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Ook kun je straks voor de tijdelijke stalling of het doorrijden van je paard bij ons terecht.🐴

Daar waar de ene helft van de Inspiratie zich dus focust op de dagbesteding en coaching en begeleiding van ruiter en paard richt de andere kant van de Inspiratie zich meer op een ander vlak.

Veel mensen herkennen zich in het feit dat er oud zeer vast zit wat zorgt voor opstakels in het waar maken van hun plannen en dromen of wat zelfs in het dagelijks leven in de weg zit.

Ontwikkeling op intuitief, emotioneel en energetisch vlak hebben mij persoonlijk verder op weg geholpen.🙌🏻💕

Door eigen ervaringen op dit vlak hebben wij een visie ontwikkeld om mensen te ondersteunen die willen werken naar meer kracht en innerlijke groei.

De weg daar naar toe zal voor iedereen anders zijn en werken op maat en gevoel is dan ook waar de Inspiratie voor staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

stuur ons een WhatsApp