Verhuizen

Verhuizen

Voordat we actief met “de Inspiratie” aan de slag kunnen gaat er eerst nog verhuisd worden.

Elke dag nog vinden we het een wonder dat we binnen kort dit huis ons thuis mogen noemen.

Ken je dat, dat je samen zit weg te dromen over wat voor huis je later wel wilt kopen. Dat je je laptop open klapt of je ipad er bij pakt en dromerig rond surft over onder andere Funda om je droom meer beeld te geven. 😁

Zo ging het bij ons ook. Totdat we een huis tegen kwamen waarvan we dachten, wow deze heeft precies dat wat we zoeken, en heel misschien kunnen we dit ook nog wel eens betalen. We doen eens gek en vragen de brochure aan.

Bij ontvangst van de brochure in de mailbox werd ook gelijk vermeld dat het huis uit de verkoop was genomen, dat is raar dachten we nog en ook best even jammer. 🤔

We waren inmiddels tot de conclusie gekomen dat samenwonen in het huidige huis  wel wat krapjes werd. Aangezien de huizenmarkt groter was dan het huis welke nu uit de verkoop was genomen gingen we verder kijken.

Op het verlanglijstje:

👉 Huis met minimaal 5 kamers, liefst met een aanbouwdeel voor de oudste. Huis goed onderhouden en niet te veel te verbouwen. Stallen voor de paarden, minimaal 5 met voldoende weide erbij. Ligging enigzins centraal, niet in de middle of no-ware.

Dat bleek nog best een uitdaging. Geen huis wat ook maar in de buurt kwam van dat eerste huis. Ongemerkt werd ook alles wat we zagen daar mee vergeleken.

We zijn ergens geweest waar de stallen nog gebouwd moesten worden, iets wat mijlen ver van de bewoonde wereld lag maar ook huizen die op het plaatje mooi leken en die ter plekken met plakband aan elkaar leken te hangen. 🤦‍♀️

Het eerste huis raakte we niet kwijt uit onze gedachten, dus reden we er op een goede dag nog maar eens langs toen we toch in de buurt waren. Wie weet, misschien zou het inmiddels wel bij een andere makelaar te koop staan…?

Verbaast keken we elkaar aan toen we langs de rijbak bij het huis reden….die jongen die daar reed die kende we beiden!

Een berichtje was snel gestuurd via facebook en zo leerde we dat het huis 4 jaar geleden te koop had gestaan. Dat wij het online hadden kunnen vinden was heel vreemd geweest want de huidige eigenaar was er niet eens van op de hoogte dat het nog ergens online stond! 😏 Ze waren nu echter wel zo ver dat ze toch weer wilden verkopenen en zo kwamen we dus met elkaar in gesprek.

Na eerst een keer samen kijken en daarna nog een keer met alle 4 de kids waren we er uit, dit is het echt!!

 

De afspraken werden gemaakt, de contracten getekend. Nu is het een kwestie van de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i en dan is op 3 december de overdracht.

Het huidige huis in inmiddels verkocht, binnen 3 dagen wel te verstaan. Iets wat de makelaar zelfs bijzonder vond. 🙊 We hebben horen zeggen dat het allemaal zo loopt omdat het ons gegund is, en dat geloven we dan ook maar zo 💕

Nog even en dan mogen we dit fijne huis in Sevenum ons thuis noemen. We hebben dan 5 kamers, een aanbouw voor de oudste, 13 prachtige stallen, 5 weilanden, een buitenbak met verlichting, een longeercirkel, een fruitgaard, een prachtige ruimte waar we ons kantoor/praktijk gaan maken en meer! 👌

Het maken van plannen voor de inrichting van ons thuis en de praktijk kunnen beginnen. Welke sfeer, wat voor kleuren op de muren, inrichting etc. We hebben er zin in en de creatieve ideeën borrelen al op! We nemen jullie daar de komende tijd graag in mee. 😃🙌

Nog even geduld en dan heten we jullie graag welkom bij “de Inspiratie”. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, maar dat zul je wel begrijpen!🙊🍀

 

Liefs,
Helene en Natasja
💕🌱🙌🐴

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

stuur ons een WhatsApp